Estem aquí per ajudar-te a conèixer com funciona el teu cos i a millorar la teva salut a través de l’alimentació i els hàbits de vida.

QUI SÓC

Coneix-me

Em dic Brenda Ballell. Sóc mare i emprenedora i m’apassiona conèixer com funciona el cos i com podem ajudar-lo “a fer bé la seva feina”. Crec que és perfecte. Està òptimament dissenyat i té les eines necessàries per reparar-se (en la majoria de casos). Ho crec i ho sé, perquè m’he especialitzat en aquest tema i perquè ho he experimentat amb mi mateixa.

Sento la necessitat d’explicar-ho a tantes persones com sigui possible, perquè ser conscient d’un mateix és la clau per poder gaudir amb salut i energia de cada moment d’aquesta meravella de vida, en la qual hi estem de pas.

He ajuntat els meus coneixements acadèmics, la meva experiència i el meus valors i he construït la meva professió.

Fa 10 anys, degut a diversos malestars i trastorns de salut que arrossegava de feia temps i davant la inconformitat de dependre de medicaments per sempre més, vaig decidir canviar la meva alimentació, i la meva salut va canviar radicalment.

Això em va portar a voler entendre bé com funciona el nostre cos i per quines raons l’alimentació personalitzada i els hàbits de vida tenen tanta influència en com ens trobem. Un cop entès i experimentat amb mi (tot i que segueixo aprenent cada dia), em vaig formar per poder transmetre-ho i ajudar a les persones que m’envoltaven i, a poc a poc, he anat arribant a més gent.

En realitat, el que va canviar no van ser els coneixements que ja havia estudiat anys enrere, sinó la manera d’interpretar-los. Vaig adquirir una visió amb perspectiva, més global i integrativa. Vaig aprendre a escoltar i llegir els avisos que ens dóna el nostre cos i vaig adornar-me que, en la majoria de casos, no es tracta de tapar-los amb un medicament, sinó d’intentar descobrir-ne l’origen i fer els canvis necessaris per tractar-los des de l’arrel, evitant així cronificar un problema que ens pot minvar la qualitat de vida per sempre més.

Per mi, la clau per gaudir d’una salut de qualitat està en posar consciència en un mateix, posar ordre, recuperar l’equilibri i aprendre com cuidar-se. Tenint clar que el que funciona a un mateix potser no és el que funciona a tothom i que, el fer-ho depèn de un mateix, ningú ho pot fer per tu.

EXPERIÈNCIA PERSONAL

T’explico la meva experiència personal

Sempre he estat una persona de complexió prima, tot i que intueixo que a hores d’ara si no hagués canviat els meus hàbits alimentaris, això ja no seria així.

El cas és que, amb aquesta excusa, durant més de 30 anys em vaig permetre tot tipus de concessions alimentàries (llet, sucres i farines a dojo).

Les meves regles eren extremadament doloroses, molt sovint tenia símptomes d’al·lèrgia (rinitis, esternuts, se’m tapaven les orelles i em picava molt la pell), patia contractures musculars (sobretot cervicals), també marejos. Em sentia cansada, amb falta d’energia i inclús alguna època, una mica deprimida. Solia tenia gasos i anava de ventre de manera força irregular, alguns dies feia femtes molt pastoses i altres boletes com una cabreta. També vaig tenir acné del que en diuen hormonal. Però el pitjor eren les migranyes, que m’incapacitaven per fer el meu dia a dia.

Per tot plegat, prenia de manera força habitual antiinflamatoris i antihistamínics; durant força anys, anticonceptius, i de manera continuada un medicament preventiu per les migranyes. Tot prescrit pels metges especialistes a qui vaig acudir per mirar de trobar-me bé.

Però, va ser a través de la psiconeuroimmunologia que vaig trobar resposta al que em passava. Em vaig visitar amb en Xevi Verdaguer, psiconeuroimmunòleg, qui va ser primer el meu terapeuta, després el meu professor i després el meu cap (he tingut l’honor de formar part del seu equip durant 6 anys), qui després de fer-me moltes preguntes, escoltar-me i demanar-me uns anàlisis específics, em va dir que tot el que em passava estava relacionat i tenia un origen comú: la meva sensibilitat al gluten i un excés d’histamina en el meu cos.

Seguint les seves recomanacions, vaig canviar la meva alimentació, alguns hàbits i l’actitud davant determinades situacions de la vida, i em vaig suplementar per alguns dèficits analítics. Jo i la meva salut vam fer un canvi radical i espectacular.
Es va acabar prendre medicaments i tot allò que em passava va desaparèixer.

De tot plegat, en l’actualitat, de tant en tant pateixo tensió cervical, tinc temporades en què als vespres em noto molt cansada i ocasionalment (com a molt un cop l’any) tinc una migranya. I en conec la raó principal, l’estrés, el qual a vegades no acabo de gestionar prou bé.

Estic treballant per aprendre’n.

Ara conec com funciona el meu cos i sé com cuidar-lo. He integrat amb total normalitat els nous hàbits alimentaris en el meu dia a dia i els gaudeixo. Ara visc en un equilibri, en el qual em permeto les concessions alimentaris que jo decideixo.

No em mana el model social alimentari, el que venen als supermercats, el que menja la majoria, ni el màrqueting. Pel que fa a l’alimentació, mano jo i jo decideixo què menjo i quan ho menjo. Em sento molt orgullosa de com ho gestiono i del camí que he recorregut fins arribar a aquest punt.

BRENDA BALLELL

Et nodreixes d’aliments, però també d’emocions. Aprèn a gestionar-les i recupera la teva salut.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Quina és la meva trajectòria

Em vaig llicenciar en farmàcia l’any 1997 a la Universitat de Barcelona. Després d’uns anys treballant en oficina de farmàcia, vaig sentir la necessitat d’ampliar els meus coneixements en l’àmbit hospitalari i vaig fer l’especialitat de Bioquímica Clínica (FIR) a l’Hospital General Universitari de Guadalajara, l’Hospital Clínic de Barcelona i Hospital Josep Trueta de Girona (període del 2000 al 2004). Aquesta formació em va permetre conèixer molt més a fons la fisiologia i la bioquímica humana. Més tard vaig treballar en la indústria farmacèutica (Laboratorios Hipra), on vaig aprofundir en la investigació, formulació, qualitat i comercialització de nous medicaments.

Després de la meva experiència personal amb al psiconeuroimmunologia, vaig estudiar el postgrau en Psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE) i Nutrició Ortomolecular (període 2013-2014).

A partir d’aquell moment no paro d’anar aprenent, a través de cursos, seguint els referents en el meu camp i, sobretot, de les persones a qui visito.

En paral·lel, he fet també un treball d’autoconeixement i creixement personal a través de la Programació Neurolingüística (PNL) i la teràpia breu, que no només m’ha ajudat a mi com a persona, sinó que m’ha donat les eines per treballar i comunicar-me adequadament amb les persones a qui vull ajudar.

I aquí estic, amb ganes de seguir aprenent i creixent per sentir-me rica i plena i per poder ajudar a crear consciència col·lectiva en termes de salut i alimentació i canviar el model social actual en aquests àmbits.

QUÈ FAIG

El meu propòsit

 • Sóc experta en salut digestiva i t’ajudo a millorar la teva salut a través de l’alimentació i els hàbits de vida.

 • T’explico com funciona el teu cos perquè sàpigues com cuidar-lo.

 • Em baso en resultats analítics, coneixement i experiència.
 • Educo en termes de salut i alimentació.
EQUIP

El nostre equip

En aquests moments ja tinc el meu propi equip. De moment som un petit equip de 3 grans persones i professionals de la salut. Treballem sota el paraigües dels mateixos valors i mètode. Valorem i estudiem els casos conjuntament i consensuem la millor proposta per ajudar el nostre client-pacient a assolir els objectius plantejats en relació a la seva salut i/o alimentació. Invertim constantment en formació i reciclatge.

I tot i que treballem majoritàriament via online, ens comuniquem de manera continuada i ens trobem periòdicament en persona per compartir, debatre, valorar, revisar, analitzar, proposar, formar-nos, treballar casos i, sobretot, cuidar l’essència d’equip.

He estat 6 anys formant part d’un equip i, no només m’agrada treballar d’aquesta manera, sinó que la considero imprescindible en l’àmbit de la salut. Perquè és evident, i hem de ser honestos i humils en reconèixer-ho, que no tots ho sabem tot, i que la millor manera de poder ajudar les persones és aportant la suma del que sabem i dominem cada un de nosaltres. Per això, és imprescindible col·laborar amb professionals de confiança que puguin cobrir les necessitats del nostre client-pacient, que estan fora del nostre abast i coneixement. I ajudar les persones des d’una visió global i de manera integrativa.

A continuació, et presento els membres del meu equip i els professionals de la salut amb qui col·laborem regularment, quan considerem que poden complementar el nostre treball, amb l’objectiu d’ajudar les persones a solucionar els seus problemes de salut i d’hàbits.

Brenda Ballell

Em dic Brenda Ballell i em dedico a ajudar les persones a reconstruir la seva salut a través de l’alimentació i els hàbits de vida, i per fer-ho em baso en resultats analítics, coneixement i experiència.

M’apassiona conèixer com funciona el nostre cos i tot el que podem fer per ajudar-lo “a fer bé la seva feina”. Crec que el cos humà és perfecte, està òptimament dissenyat, i té les eines necessàries per reparar-se (en la majora de casos). Ho crec i ho sé perquè ho he estudiat i ho he experimentat amb mi mateixa i amb moltes altres persones, amb les que he tingut la sort de treballar durant els darrers anys.

He ajuntat els meus coneixements acadèmics, la meva experiència professional i personal, i el meus valors, i he construït la meva professió.

BREU HISTÒRIA CURRICULAR:

 • Llicenciada en Farmàcia, 1992-1997 per la Universitat de Barcelona.
 • FIR en Bioquímica Clínica, 2000-2004 a l’Hospital General Universitari de Guadalajara, Hospital Clínic de Barcelona i Hospital Josep Trueta de Girona.
 • Postgrau en Psiconeuroimmunoendocrinologia i Nutrició Ortomolecular (PNIE), 2013-2014 a l’Institut PNIE Xevi Verdaguer.
 • Curs de Dermatologia Integrativa, 2015 a l’Institut PNIE Xevi Verdaguer.
 • Practitioner en Programació Neurolingüística PNL (certificat per The Society of NLP), 2015-2016 a Girona Coaching.
 • Curs d’especialista en Teràpia Breu, 2016 a Cetebreu Centre de Teràpia Breu de Barcelona.
 • Formació continuada a través de cursos, conferències, congressos, lectura de bibliografia científica, etc. des que vaig iniciar la meva carrera professional.

Maria Fernández

Em dic Maria, i sóc Biòloga ( especialista en Reproducció Humana Assistida) i Psiconeuroimmunòloga (PNIE).

La meva passió sempre ha girat entorn a la salut. Durant més de 13 anys he ajudat a moltes persones a aconseguir ser pares gràcies al món tant fascinant i màgic de la reproducció humana assistida. Però amb el temps em vaig adonar que sovint les tècniques de laboratori no eren suficients per solucionar els problemes d’infertilitat, i això em feia sentir impotent. Per aquest motiu , vaig ampliar els meus coneixements i em vaig formar en la disciplina de PNIE.

Va ser llavors quan vaig entendre que podia ajudar a les persones des d’una visió més holística, integrativa, personalitzada, on els canvis d’hàbits i l’alimentació tenen un pes molt important per restablir l’equilibri i la salut i optimitzar així totes les funcions del cos.

M’apassiona escoltar, acompanyar, guiar i assessorar a les persones que necessiten millorar la seva qualitat de vida.

Considero que el cos ens avisa quan alguna cosa no va bé, només l’hem de saber escoltar i interpretar.

Et puc ajudar? 😉

BREU HISTÒRIA CURRICULAR

2015-16 Postgrau en PNIE i nutrició ortomolecular
2005-06 Màster de reproducció humana
2001-05 Llicenciatura de biologia

Mònica Rodríguez

El meu nom és Mònica, des de l’any 2012 em dedico al món de la dietètica i la salut.
M’apassiona conèixer persones que volen apostar per fer un gir a la seva alimentació, ia les seves maneres i costums.

La meva experiència m’ha fet veure i constatar que l’alimentació és una part fonamental pel bon funcionament del cos. Una dieta basada en aliments “de veritat” és la clau per a la salut.

Per poder mantenir un equilibri general de salut, caldrà un hàbits de vida adequats on es generi tranquil·litat. Per això un sistema digestiu sa i fort serà la clau per crear aquest escenari.

Des del meu primer contacte amb la persona que visito, per mi, és molt important que es creï un vincle de confiança. Ja que haurem d’arribar a acords per poder fer aquests canvis d’una manera senzilla i amena. A poc a poc, la idea és que aquests canvis es vagin transformant en nous hàbits per anar donant pas a aquesta nova manera de viure.

Per això sempre treballo des de l’escolta. Posaré especial atenció als hàbits de vida i quina alimentació hi ha en aquell moment, per així poder anar donant forma a aquests primers canvis i començar a millorar.

Aplicaré un tractament dietètic personalitzat, sempre.

M’agrada treballar a poc a poc, i explicar molt bé des del principi, el perquè, d’aquests canvis.
Escoltar i acompanyar en el procés, definiran la meva feina a la consulta.

BREU HISTÒRIA CURRICULAR

2019-2021 Màster en PNI-Clínica, Regenera-Barcelona
2016-2017 Certificació a Coaching Nutricional, Nutritional Coaching SL, Madrid-Barcelona
2013-2014 Postgrau en PNIE i Nutrició Ortomolecular, Institut Xevi Verdaguer, Barcelona
2012-2014 Grau de Tècnica en Dietètica i Nutrició, Institut Castellarnau, Sabadell

AMB QUI COL·LABORO

Col·laboradors

Com que crec que la millor manera d’ajudar-te és aportant la suma del que sabem i dominem cadascú de nosaltres, a banda de treballar en equip, col·laborem amb grans professionals de la salut, que complementen àmbits que estan fora dels nostres coneixements i competències, i que poden ser necessaris pel teu bé. Això és salut integrativa, no alternativa.

Olga Esparch

Sóc Olga Esparch professional de la salut especialitzada en biopsicología, intel·ligència emocional i estratègies de salut.

Ajudo a les persones que volen sentir-se bé amb si mateixes física i emocionalment i que creuen sense excuses en l’autocura i la connexió biopsicosocial aconseguint els seus objectius de salut, motivació i el benestar que mereixen perquè impacti de manera positiva en tota la seva vida interna íntima i social i siguin independents en la seva autocura.

Amb el meu mètode molt personalitzat i científic a través del meu coneixement rigorós de l’coaching, la PNL, la neurociència i la intel·ligència emocional ensenyo a les persones a descobrir l’origen del seu malestar emocional ia solucionar-adquirint la capacitat, eines i habilitats que ens aporta la ciència.

Aconseguint equilibrar l’estrès, conèixer les barreres mentals, les creences i potenciar els recursos emcionales sense oblidar la connexió amb la bioquímica i millorant de manera integral.

Els meus més de 25 anys treballant en àrees hospitalàries, en centres de medicina integrativa i en empreses unit als meus formacions amb els millors professionals i catedràtics universitaris em donen la facilitat per integrar els teus problemes i donar una solució de la forma més fàcil perquè s’adapti a les teves necessitats i entorn.

BREU HISTÒRIA CURRICULAR

 • Diplomada en Infermeria 1994. Universitat de Girona
 • Postgrau en Dietètica i Nutrició. Universitat de Navarra. 2000
 • Postgrau en Educació per a la salut. UOC. Barcelona.2009
 • Máster PNL. The Society of NLP (Richard Bandler). Barcelona.2013
 • Postgrau en Psiconeuroimmunologia. Xevi Verdaguer. Kenzen Formació. 2013
 • Curs bàsic coaching professional. Barcelona. 2015. Anna Flores
 • Curs especialista en Teràpia Breu Estratègica. Cetebreu. Barcelona. 2016
 • Curs Coaching Sanitari i nutricional. Instituto de Ciencias de la Salud. Barcelona 2017
 • Curs especialista coaching profesional. Institut Anna Flores. Maig 2018
 • Master Inteligencia Emocional. Instituto Psicobiologico. Madrid. Octubre 2020
olgaesparch.com

Georgina Neach

Hola! sóc la Georgina Neach,

Nutricionista integrativa i Psiconeuroimmunòloga

Ajudo a les persones a guanyar energia, vitalitat i a sentir-se i veure’s bé en el seu propi cos, amb un tipus d’alimentació antiinflamatòria.

Segur que has sentit a parlar de l’alimentació cetogènica, en la que també s’incorporen els dejunis intermitents.

L’enfoc que proposo de l’alimentació cetogènica, es des de la perspectiva d’alimentació “ketoclean” és a dir que es té en compte la qualitat nutricional dels aliments que es mengen, ja que la dieta Cetogènica també es pot realitzar sense prestar atenció a la qualitat nutricional dels aliments, sinó sol buscant assegurar únicament que el cos es mantingui en cetosis, sense tenir en compte que la qualitat dels nutrients també serà determinant per a la salut de les persones

Acompanyo a les persones en el procés d’adaptació a la dieta ketoclean i a la incorporació dels dejunis intermitents en aquest nou canvi d’hàbits.

S’han demostrat múltiples beneficis externs i interns amb alimentació “ketoclean” + dejunis intermitents en l’organisme com:

 • Menor ansietat pel menjar
 • Claredat mental
 • Pèrdua de pes per part de la massa grassa
 • Energia estable
 • Reducció de la gana
 • Reducció de la inflamació
 • Reducció de l’estrés oxidatiu
 • Millor sensibilitat a la insulina
 • Activació de l’autofàgia

BREU HISTÒRIA CURRICULAR

 • Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Lleida (UDL).
 • Postgrau Universitari en Psiconeuroimmunoendocrinologia per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Certificació en Coach de Salut Holística per l’Institute of Integrative Nutrition (Nova York, USA).
georginaneach.com

Dani Marcos

Em dic Daniel Marcos Ruiz, el coneixement del cos humà i la millora de la salut global de les persones formen part de les meves inquietuds com a professional sanitari.

Soc un ferm defensor de l’activitat física, la qual practico en diverses disciplines. Al meu entendre, l’exercici físic representa un estil de vida, una manera d’entendre les limitacions i reptes personals, una eina de promoció de la salut i una escola d’aprenentatge.

Soc del parer de la dita: “qui no trobi temps per realitzar exercici físic ara, ho haurà de buscar més endavant per la malaltia”, així doncs cal prendre decisions dirigides a millorar la condició física, perquè la salut és individual i dinàmica.

És vital que no posem fre a les nostres il·lusions, sinó que ens adaptem a les limitacions d’acord a la nostra edat i condició de salut personal.

Com a fisioterapeuta, el meu objectiu principal és que l’individu pugui incorporar-se en bones condicions i com més aviat millor a l’activitat laboral, físic esportiva  o de oci, promocionant la seva salut de manera individualitzada ja que com és obvi no existeixen dues persones iguals.

Gaudeixo d’una àmplia experiència professional en la mecànica, disseny industrial i sóc especialista en CAD-CAM. Tinc formació de postgrau en l’anàlisi de l’anatomia en moviment. Realitzo anàlisis de biomecànica de la marxa, carrera, bicicleta, freediving, i altres disciplines esportives des de la visió clínica i ergonòmica en fisioteràpia esportiva.

BREU HISTÒRIA CURRICULAR

 • Osteòpata estructural visceral i cranial en l’especialitat d’ajust articular biomecànic, toràcic abdominal i pèlvic. Titulat per l’Escola Internacional de Teràpia física (ESITEF-OMPHIS).
 • Màster de Salut i Esport en l’especialitat de rehabilitació i readaptació esportiva per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) – Universitat de Barcelona (UB), amb menció honorífica al TFM.
 • Graduat en fisioteràpia amb premi extraordinari acadèmic de la 3a promoció del Grau de l’Escola Universitària de la Salut i l’esport de EUSES– centre adscrit a la Universitat de Girona (UdG).
 • Professor de fisioteràpia a l’Escola Universitària de la Salut i l’esport de EUSES – centre adscrit a la Universitat de Girona (UdG).
danimarcosteofisio.com
VOLS DEMANAR CITA?

La meva consulta

Actualment, a causa de la situació de pandèmia per Covid-19 que estem vivint, passem consulta en format en línia, via Zoom, Skype o el canal que et sigui més còmode.

Treballo en format online des de fa anys. Anteriorment ho feia per aquells pacients que eren de fora o que no podien -o preferien- no desplaçar-se a la meva consulta. Des de mitjans del 2020, el faig servir en la majoria de casos. L’experiència m’ha demostrat que aquest és un canal totalment eficaç que em permet realitzar la meva feina, connectar, empatitzar i ajudar-te de la mateixa manera.

Tot i així, pots accedir també a visitar-te amb mi presencialment a Girona. Em trobaràs els dimecres al centre SOMA Fisioteràpia i Osteopatia (C/ Balmes, 15, entresòl, 2ª).

Demana cita
QUÈ ET PROPOSEM

Cursos i tallers

Què menjo? gasos? digestions pesades? cansament? acne? defenses baixes?
Prendre pastilles t’ajudarà a tapar els símptomes, però no a resoldre el problema.

L’única manera de preservar la teva salut de trastorns i malalties és conèixer en profunditat com funciona el teu cos i aprendre a cuidar-lo. Per això, he creat (i seguiré creant) cursos, tallers i xerrades. Perquè aprenguis com millorar la teva alimentació i estil de vida i recuperis la teva energia i salut.

Si estàs interessat/da en algun curs o formació respecte algun tema de salut i/o alimentació, escriur-me un email i explica-m’ho.

Valorarem fer realitat el que ens demanis.

VULL CONÈIXER-LOS

Testimonis

Tota la vida he tingut mals de cap, i no creia amb teràpies naturals fins que ho he provat. Els resultats són imminents. He canviat els ibuprofens i paracetamols per una dieta més sana pel meu cos i els mals de cap han desaparegut.

JORDI A.

Vaig arribar a la consulta de la Brenda amb un problema de psoriasis força greu i cansat que ningú em pogués trobar una solució. Va ser posar-me a les seves mans, seguir els seus consells i en poc temps vaig notar una millora extraordinària fins al punt que avui dia, puc dir que gairebé no tinc ni rastre de psoriasis. Gran professional i immillorable en el tracte.

EDUARD T.

Ai que bé Brenda, ets una crack fent que les persones profanes en la matèria com jo, entenem súper bé el teu missatge. Per tant, moltes gràcies per les teves explicacions.

MÒNICA F.

Hola Brenda vaig veure el teu directe d’ahir quan vaig arribar a casa, em va agradar molt, súper interesant, bueno a mi es que potser xq m’agrada tot això, m’agrada molt tot lo del cos humà com funciona, expliques molt beee, súper, súper, moltes gràcies que bé.

CARME R.

Hola Brenda, bon dia! Tot bé, mica en mica i amb molta feina per endavant amb tot lo que ha anat sortint a les analítiques … però bueno, pas a pas i fase a fase… anar avançant. Molt contenta d’estar fent el programa i Molt contenta de vosaltres com a Equip. Gràcies per tot!!

RAQUEL L.

Per cert, no em canso de fer “propaganda” del vostre pa sempre que tinc ocasió. Gracies a vosaltres en Jordi és una mica més feliç. Moltes gràcies de nou!!!

JOSEP MARIA L. (TALLER DE PA)
CONTACTA’M

Vols sentir-te saludable i amb energia per gaudir de la vida? T’ajudo!

IDIOMA *

Moltes gràcies per contactar-me. Jo o algú del meu equip et contactarem el més aviat possible.
S'ha produït un error en intentar enviar el missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.

Visites Online

Zoom, Skype o la plataforma que et vagi millor

Visites Presencials

SOMA Fisioteràpia i Osteopatia. C/ Balmes nº15 entresol 2ª. 17001, Girona

Per demanar hora contacta amb mi:

Vull demanar cita

Per altres qüestions, pots contactar amb nosaltres
enviant un email a consulta@brendaballell.cat
o Whatsapp al 619577985.

NEWSLETTER

Vols viure una vida plena i saludable? Subscriu-te a la meva Newsletter i, a més d’informació i consells d’utilitat, rep la meva guia GRATUÏTA “Com dissenyar el teu menú setmanal”.

.
INSTAGRAM

Segueix les nostres novetats a
@brendaballellsalutintegrativa