Coneix com funciona el teu cos, amb els programes personalitzats de salut.

METODOLOGIA

Perquè segueixo aquesta
metodologia?

Crec que el cos humà és una màquina perfecte, dissenyada per construir-se i reparar-se de manera autònoma. Dins nostre hi ha tota la informació necessària per fer-ho. Som un conjunt de reaccions químiques (bioquímiques perquè som éssers vius) modulades per la ment i les emocions.

La única cosa que hem fer, és cuidar-nos i donar-li al nostre cos allò que necessita per fer bé la seva feina. Evidentment, hi ha casos en què això no és suficient, per motius genètics, accidents, exposició a tòxics, etc.

Hem de ser conscients que cada un de nosaltres som diferents, i que és necessari conèixer com és i com funcional el nostre cos per, dins d’uns estàndards d’alimentació i hàbits saludables, personalitzar el nostre estil de vida.

La meva metodologia de treball està orientada a ajudar-te a conèixer com funciona el teu cos, a través de la observació de signes i símptomes i de proves analítiques i diagnòstiques, per conèixer quina alimentació, hàbits de vida i tractament són els adequats per reconstruir i cuidar la teva salut.

COM TREBALLEM

El meu mètode:

1

Escolto

1

T’escolto per saber quin problema tens i què et preocupa en relació a la teva salut i/o alimentació.

A través d’un ampli qüestionari i d’una entrevista clínica molt completa, elaboro una hipòtesis sobre quin és el desequilibri bioquímic i/o emocional que pateixes i quina o quines en poden ser les causes.

2

Explico

2

Durant les visites, t’explico el significat de tot allò que estem parlant per tal que ho puguis entendre i vagis prenent consciència de la teva persona, del que et passa i del que pots fer per trobar-te millor.

3

Demano proves

3

Sovint demano una analítica concreta o prova complementària específica per confirmar la valoració que he fet a partir de l’anamnesi.

Davant qualsevol afectació que no està al meu abast, et derivo al metge o professional més adient.

4

Personalitzo alimentació i suplementació

4

Et proposo unes recomanacions alimentàries ajustades al teu estat i rutina, uns hàbits de vida saludables i, quan cal, et recomano suplements naturals que ens ajudaran en el teu procés de recuperació i millora.

Vull demanar cita
FILOSOFIA DE TREBALL

Les claus de la teva salut

 • Coneix com funciona el teu cos.
  Nosaltres t’ensenyem a fer-ho.
 • Adapta la teva alimentació i els teus hàbits de vida al que el teu cos necessita.
  Nosaltres et formem, guiem i acompanyem en aquest procés de canvi.
 • Reforça aquells aliments que t’aporten allò que el teu cos necessita i, si cal, suplementa’t temporalment.
  Fes-ho sota el criteri i supervisió professional del nostre equip.
 • Coneix les teves claus per a tenir millor salut i prevenir malalties.
  T’ajudem a descobrir-les.

Troba el teu equilibri a través dels hàbits i l’alimentació

COM TREBALLEM

La nostra manera de treballar:

1

Primera visita

1

En aquesta visita, t’escoltem i fem una valoració i estudi del teu cas, a partir d’un ampli qüestionari, proves que puguis tenir fetes i conversant amb tu sobre el teu estat, situació i objectius que vols aconseguir.

Partint d’aquest estudi, et donem respostes perquè entenguis l’origen del que et passa i fem un diagnòstic o hipòtesis de diagnòstic (pendent de comprovar amb les proves que calguin) per poder solucionar-ho o millorar-ho. Per fer-ho, et proposem un programa de salut personalitzat, dissenyat i adaptat al que tu necessites. Aquesta primera visita té una durada d’uns 50 minuts i un valor de 50 euros, i pots solicitar-la clicant al següent botó.

Vull demanar cita

2

Programa personalitzat de salut

2

Aquest programa personalitzat el posem en marxa un cop acceptes la proposta que t’hem fet a la primera visita. Treballarem conjuntament durant un període de 5 a 9 mesos (segons el programa) d’una manera ordenada i estructurada per assolir els objectius plantejats a la primera visita.

Hem creat 6 programes personalitzats dissenyats per a solucionar diferents trastorns o malalties. Consulta a continuació la informació detallada de cada un d’ells.

SALUT
DIGESTIVA

Veure més

SALUT HORMONAL
(HISTAMINA-ESTRÒGENS-SOP)

Veure més

SALUT DE LA DONA 40, 50, 60
(MENOPAUSA, PRE I POST)

Veure més

PES I SALUT
ÒPTIMS

Veure més

BÀSIC SALUT
ADULT

Veure més

BÀSIC SALUT
INFANTIL

Veure més
Vull demanar cita

3

Valorem i celebrem els resultats assolits

3

Et convidarem i t’agraïrem que responguis a un breu qüestionari de valoració sobre el programa de salut que hauràs realizat amb nosaltres.

Les teves respostes ens seran molt útils per millorar el nostre servei i la nostra atenció.

Vull demanar cita
LA PSICONEUROIMMUNOENDOCRINOLOGIA

Què és la PNIE

La Psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE) és un enfoc de la salut que entén la persona com un tot, en el qual tots els sistemes i òrgans estan connectats. Engloba coneixements de la medicina convencional i la medicina natural, sempre que estigui validada mitjançant procediments i mètodes científics.

La medicina convencional ha tingut un paper molt important en el darrer segle en la cura de moltes malalties, en la supervivència de la població i en l’augment de l’esperança de vida. Paral·lelament, han aparegut les anomenades “malalties modernes” (hipertensió, colesterol elevat, diabetis de l’adult, estats depressius, fibromiàlgia, fatiga crònica, colon irritable), molt relacionades totes elles amb els hàbits de vida actuals. En molts d’aquests casos, la medicina convencional hi actua utilitzant medicaments que atenuen els símptomes, però no els guareixen i comporten l’aparició de noves afectacions degut als seus efectes secundaris.

La PNIE fa una anàlisis global de les causes que originen una determinada patologia, estudiant la interrelació que hi ha entre la psique (pensament i emocions), la neurologia (sistema nerviós), el sistema immunitari (defenses) i el sistema endocrí (glàndules i hormones), amb la influència del factors genètics, mediambientals, socials…

L’objectiu de la PNIE és recuperar l’equilibri bioquímic i emocional de la persona d’una manera individualitzada, a través d’hàbits alimentaris i de vida saludables i, en alguns casos, suplementant amb productes naturals.

Testimonis

Tota la vida he tingut mals de cap, i no creia amb teràpies naturals fins que ho he provat. Els resultats són imminents. He canviat els ibuprofens i paracetamols per una dieta més sana pel meu cos i els mals de cap han desaparegut.

JORDI A.

Vaig arribar a la consulta de la Brenda amb un problema de psoriasis força greu i cansat que ningú em pogués trobar una solució. Va ser posar-me a les seves mans, seguir els seus consells i en poc temps vaig notar una millora extraordinària fins al punt que avui dia, puc dir que gairebé no tinc ni rastre de psoriasis. Gran professional i immillorable en el tracte.

EDUARD T.

Ai que bé Brenda, ets una crack fent que les persones profanes en la matèria com jo, entenem súper bé el teu missatge. Per tant, moltes gràcies per les teves explicacions.

MÒNICA F.

Hola Brenda vaig veure el teu directe d’ahir quan vaig arribar a casa, em va agradar molt, súper interesant, bueno a mi es que potser xq m’agrada tot això, m’agrada molt tot lo del cos humà com funciona, expliques molt beee, súper, súper, moltes gràcies que bé.

CARME R.

Hola Brenda, bon dia! Tot bé, mica en mica i amb molta feina per endavant amb tot lo que ha anat sortint a les analítiques … però bueno, pas a pas i fase a fase… anar avançant. Molt contenta d’estar fent el programa i Molt contenta de vosaltres com a Equip. Gràcies per tot!!

RAQUEL L.

Per cert, no em canso de fer “propaganda” del vostre pa sempre que tinc ocasió. Gracies a vosaltres en Jordi és una mica més feliç. Moltes gràcies de nou!!!

JOSEP MARIA L. (TALLER DE PA)
CONTACTA’M

Vols sentir-te saludable i amb energia per gaudir de la vida? T’ajudo!

IDIOMA *

Moltes gràcies per contactar-me. Jo o algú del meu equip et contactarem el més aviat possible.
S'ha produït un error en intentar enviar el missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.

Visites Online

Zoom, Skype o la plataforma que et vagi millor

Visites Presencials

SOMA Fisioteràpia i Osteopatia. C/ Balmes nº15 entresol 2ª. 17001, Girona

Per demanar hora contacta amb mi:

Vull demanar cita

Per altres qüestions, pots contactar amb nosaltres
enviant un email a consulta@brendaballell.cat
o Whatsapp al 619577985.

NEWSLETTER

Vols viure una vida plena i saludable? Subscriu-te a la meva Newsletter i, a més d’informació i consells d’utilitat, rep la meva guia GRATUÏTA “Com dissenyar el teu menú setmanal”.

.
INSTAGRAM

Segueix les nostres novetats a
@brendaballellsalutintegrativa