Brenda Ballell

Sóc farmacèutica de professió des de l’any 1997. Després d’uns anys de treballar en oficina de farmàcia, vaig sentir la necessitat d’ampliar els meus coneixements en l’àmbit hospitalari, i vaig fer l’especialitat de Bioquímica Clínica. Aquesta formació em va permetre conèixer molt més a fons la fisiologia i la bioquímica humana. Més tard vaig treballar en la indústria farmacèutica, on vaig aprofundir en la investigació, formulació, qualitat i comercialització de nous medicaments.

Va ser com a pacient que vaig descobrir la Psiconeuroimmunologia (PNIE). Seguint aquesta teràpia vaig resoldre problemes de cansament, marejos, contractures cervicals, migranya, dolors menstruals, al·lèrgia, gasos, etc., que patia des de feia anys. Vaig canviar la meva alimentació, alguns hàbits de vida, l’actitud davant determinades situacions de la vida, i em vaig suplementar per alguns dèficits analítics.

Aquesta experiència em va semblar tant interessant i de sentit comú que en vaig voler saber més i vaig estudiar el postgrau en Psiconeuroimmunoendrocrinologia (PNIE) i Nutrició Ortomolecular. A partir d’aquell moment no paro d’anar aprenent i em dedico a promoure salut i bons hàbits, i ho faig mirant-me la persona com un tot.


- Llicenciada en Farmàcia. Universitat de Barcelona. 1992-1997.
- Especialista en Bioquímica Clínica, FIR. Hospital General Universitari de Guadalajara, Hospital Clínic de Barcelona i Hospital Josep Trueta de Girona. 2000-2004.
- Postgrau en Psiconeuroimmunoendocrinologia i Nutrició Ortomolecular (PNIE). KenZen Salut, Terrassa. 2013 – 2014.
- Curs de Dermatologia Integrativa. KenZen Salut, Barcelona. 2015.
- Practitioner en Programació Neurolingüística PNL (certificat per The Society of NLP). Girona Coaching. 2015-2016.
- Formació en Flors de Bach (certificat per Bach International Education Programe). Nivell I i II. Col.legi Oficial de Farmacèutics de Girona. 2016.
- Especialista en Teràpia Breu. Cetebreu Centre de Teràpia Breu de Barcelona. 2016.