BRENDA BALLELL

salut – alimentació - hàbits

BRENDA BALLELL

salut – alimentació - hàbits

BRENDA BALLELL

Sóc farmacèutica de professió des de l’any 1997. Després d’uns anys de treballar en oficina de farmàcia, vaig sentir la necessitat d’ampliar els meus coneixements en l’àmbit hospitalari, i vaig fer l’especialitat de Bioquímica Clínica. Aquesta formació em va permetre conèixer molt més a fons la fisiologia i la bioquímica humana. Més tard vaig treballar en la indústria farmacèutica, on vaig aprofundir en la investigació, formulació, qualitat i comercialització de nous medicaments.

Va ser com a pacient que vaig descobrir la Psiconeuroimmunologia (PNIE). Seguint aquesta teràpia vaig resoldre problemes de cansament, marejos, contractures cervicals, migranya, dolors menstruals, al·lèrgia, gasos, etc., que patia des de feia anys. Vaig canviar la meva alimentació, alguns hàbits de vida, l’actitud davant determinades situacions de la vida, i em vaig suplementar per alguns dèficits analítics.

Aquesta experiència em va semblar tant interessant i de sentit comú que en vaig voler saber més i vaig estudiar el postgrau en Psiconeuroimmunoendrocrinologia (PNIE) i Nutrició Ortomolecular. A partir d’aquell moment no paro d’anar aprenent i em dedico a promoure salut i bons hàbits, i ho faig mirant-me la persona com un tot.


- Llicenciada en Farmàcia. Universitat de Barcelona. 1992-1997.
- Especialista en Bioquímica Clínica, FIR. Hospital General Universitari de Guadalajara, Hospital Clínic de Barcelona i Hospital Josep Trueta de Girona. 2000-2004.
- Postgrau en Psiconeuroimmunoendocrinologia i Nutrició Ortomolecular (PNIE). KenZen Salut, Terrassa. 2013 – 2014.
- Curs de Dermatologia Integrativa. KenZen Salut, Barcelona. 2015.
- Practitioner en Programació Neurolingüística PNL (certificat per The Society of NLP). Girona Coaching. 2015-2016.
- Formació en Flors de Bach (certificat per Bach International Education Programe). Nivell I i II. Col.legi Oficial de Farmacèutics de Girona. 2016.
- Especialista en Teràpia Breu. Cetebreu Centre de Teràpia Breu de Barcelona. 2016.

EN QUÈ ET PUC AJUDAR: Prevenció, millora o solució

La meva intenció és que les persones prenguin consciència de la importància que tenen l'alimentació i els hàbits de vida en la salut, tant per preservar-la i prevenir malalties com per trobar-se millor o guarir-se. L'objectiu és sentir-se saludable i amb energia per gaudir de la vida.

COM HO FAIG


Escolto la persona per saber quin problema té i què el preocupa. Faig una entrevista clínica molt completa que em permet sospitar quin desequilibri bioquímic i/o emocional té la persona i quin/es poden ser les causes.


Durant les visites explico al pacient el significat de tot allò que estem parlant per tal que ho entengui i vagi prenent consciència de la seva persona, del que li passa i del que pot fer per trobar-se millor.


Quan cal, demano una analítica concreta o prova complementària per confirmar la valoració que he fet a partir de l'anamnesi. Davant qualsevol afectació que no està al meu abast, derivo el pacient al metge o professional més adient.


Proposo unes recomanacions alimentàries ajustades a l’estat i rutina de cada persona, uns hàbits de vida saludables i quan cal, suplemento amb productes naturals.

TESTIMONIS

QUÈ ÉS LA PNIE?

La Psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE) és una ciència que entén la persona com un tot, en el qual tots els sistemes i òrgans estan connectats. Engloba coneixements de la medicina convencional i la medicina natural, sempre que estigui validada mitjançant procediments i mètodes científics.

La medicina convencional ha tingut un paper molt important en el darrer segle en la cura de moltes malalties, en la supervivència de la població i en l’augment de l’esperança de vida. Paral·lelament, han aparegut les anomenades “malalties modernes” (hipertensió, colesterol elevat, diabetis de l’adult, estats depressius, fibromiàlgia, fatiga crònica, colon irritable…), possiblement degudes als hàbits de vida actuals. En molts d’aquests casos, la medicina convencional hi actua utilitzant medicaments que atenuen els símptomes, però no les guareixen i comporten l’aparició de noves afectacions degut als seus efectes secundaris.

La PNIE fa un anàlisis global de les causes que originen una determinada patologia, estudiant la interrelació que hi ha entre la psique (pensament i emocions), la neurologia (sistema nerviós), el sistema immunitari (defenses) i el sistema endocrí (glàndules i hormones), amb la influència del factors genètics, mediambientals, socials…

L’objectiu de la PNIE és recuperar l’equilibri bioquímic i emocional de la persona d’una manera individualitzada, a través d’hàbits alimentaris i de vida saludables i en alguns casos suplementant amb productes naturals.

Visites concertades via Skype.
Estalvida temps i desplaçaments.

XERRADES, CURSOS I TALLERS

Pròxims

Cursos:

Xerrades:

 • Els superaliments. Mites i realitats. Dimarts 22/10/19 a les 19h. Durada 1h30min. Escola d'adults de Santa Coloma de Farners. Inscripcions al 972842365 o eafarners@scf.cat.
 • Els productes de l'hort segons la temporada i les seves aportacions nutricionals: Tardor. Dissabte 2/11/19 a les 11h. Can Moragues. Riudarenes. Inscripcions a 972164957 o info@fundacioemys.org.

Tallers:

Realitzats

Cursos:

 • Salut, alimentació i hàbits. Curs de 12 hores. Del 15/1/19 al 5/13/19. Escola d'adults municipal de Santa Coloma de Farners.
 • Salut, alimentació i hàbits. Curs de 12 hores. Del 5/10/17 al 30/11/17. Escola d'adults municipal de Santa Coloma de Farners.
 • Capítol Alimentació ecològica i salut en el curs d’ocupació en economia verda en l’entorn rural. Fundació Emys, Riudarenes. Maig i Juny del 2017.
 • Capítol Alimentació ecològica i salut en el curs de producció, transformació i comercialització del producte local i ecològic. Fundació Emys, Riudarenes. 17 i 24 de maig del 2016.

Xerrades:

 • Hipotiroïdisme: prevenció i millora a través de l'alimentació. Dijous 21/3/19. Escola d'adults municipal de Santa Coloma de Farners.
 • Els productes de l'hort segons la temporada i les seves aportacions nutricionals: Hivern. Dissabte 2/3/19. Can Moragues. Riudarenes.
 • Trastorns digestius: prevenció i millora a través de l'alimentació. Dijous 7 de febrer del 2019. Escola d'adults municipal de Santa Coloma de Farners.
 • Alimentación Detox. Fes un reset i comenta bé l'any. Divendres 1 de febrer del 2019. Farmàcia Sureda de Santa Coloma de Farners.
 • Els productes de l'hort segons la temporada i les seves aportacions nutricionals: Tardor. Can Moragues. Riudarenes. Dissabte 27 d'octubre 2018.
 • Els productes de l'hort segons la temporada i les seves aportacions nutricionals: Estiu. Can Moragues. Riudarenes. Divendres 13 de juliol 2018.
 • Els productes de l'hort segons la temporada i les seves aportacions nutricionals: Primavera. Can Moragues. Riudarenes. Dissabte 12 de maig 2018.
 • Trastorns hormonals femenins: prevenció i millora a través de l'alimentació. Escola d'adults municipal de Santa Coloma de Farners. Dijous 19 d'abril del 2018.
 • Hipotiroïdisme: prevenció i millora a través de l'alimentació. Escola d'adults municipal de Santa Coloma de Farners. Dijous 1 de març del 2018.
 • Els productes de l'hort segons la temporada i les seves aportacions nutricionals: Hivern. Can Moragues. Riudarenes. Dissabte 24 de febrer 2018.
 • Trastorns digestius: prevenció i millora a través de l'alimentació. Escola d'adults municipal de Santa Coloma de Farners. 1 de febrer del 2018.
 • Al·lèrgies i alimentació. Mercat de les Herbes de la Ratafia. Santa Coloma de Farners. 6 de maig del 2017.
 • L’equilibri en l’alimentació familiar. Jornada Agambar+, Santa coloma de Farners. 2 de juliol del 2016.
 • Sabem el què mengem? Pensem-hi... Escola La Salle Santa Coloma. 16 de febrer del 2016.
 • Bevem el què ens convé? 11ª fira de l’aigua i del benestar, Caldes de Malavella. 4 d’octubre 2015.
 • Sabem el què mengem? Pensem-hi... Setmana Bio, Caldes de Malavella. 7 de juny del 2015.

Tallers:

 • Taller d'elaboració de pa sense gluten. Local Market. Catering and gastronomic experiences. Girona. 27 de gener del 2018.
 • Taller d'elaboració de pa sense gluten. Escola d'adults de Santa Coloma de Farners. 13 i 27 de maig del 2017, 25 de novembre del 2017, 26 de maig del 2018, 24 de novembre del 2018, 23 de febrer del 2019.
 • Canvis alimentaris? fem-ho fàcil! Fundació Emys, Riudarenes. Un taller mensual d’octubre 2015 a febrer 2016.


SITUACIÓ I CONTACTE

Pots posar-te en contacte amb mi a través del formulari següent i et respondré el més ràpid possible. Si ho prefereixes, pots contactar directament amb les consultes on visito.
BRENDA BALLELL

Carrer del Delme, 4 (Entrada pel núm. 6, baixos)
17430 Santa Coloma de Farners (Girona)
Per demanar hora contacta amb mi:
Tel: 972 11 29 30 - Tel: 619 577 985
brenda@brendaballell.cat

CLÍNICA VERDAGUER-HOMS

Avinguda Sant jordi, 146
17810, Olot (Girona)
Tel: 972 26 30 30 - M: 616 161 107
http://www.xeviverdaguer.com/
Per demanar hora, contactar amb la clínica

SOMA Fisioteràpia i Osteopatia

C/ Balmes nº15 entresol 2ª
17001, Girona
Per demanar hora contacta amb mi:
Tel: 972 11 29 30 - Tel: 619 577 985
brenda@brendaballell.cat